Nový termín koncertu Seafret je tady

Dlouhé čekání je pomalu u konce, Seafret se po loňském zrušeném koncertu vrací 23. dubna na Flédu. Indie popové duo z Bridlingtonu představí nejen kousky z nové desky Wonderland, ale i starší známé hity.

Na Flédě poprvé vystoupili v roce 2018, tehdy s deskou Tell Me It’s Real (2016) a hned svou premiéru se jim podařilo vyprodat. Část loňského turné musela být ze zdravotních důvodů bohužel zrušena, nyní se ale duo vrací. Náhradní koncert proběhne 23. dubna a momentálně je ze 65 % vyprodán.

Třetí studiová nahrávka Wonderland (2023) byla pro oba hudebníky vystoupením z komfortní zóny, jelikož ji sami také produkovali. „Když se postavíte do takové zranitelné pozice, kde jste nikdy předtím nic podobného nedělali, nejsou tam žádné limity. (...) A to mi kreativně hodně pomohlo,” přibližuje Harry tvůrčí proces pro magazín Front View. Deska je plná optimismu, ale i náročných témat. „Na albu jsme se snažili najít balanc, takže tam jsou písně o zlomených srdcích, ale taky nějaké povzbuzující,” doplňuje.

Jack Sedman a Harry Draper vyrůstali v malém přímořském městě Bridlington. Společná historie jakožto duo Seafret sahá až do roku 2011, kdy se poprvé setkali na open-mic noci. Hudební kariéru definitivně odstartoval přesun do Londýna, podepsání smlouvy u světového labelu a vydání debutové desky Tell Me It’s Real (2016). Následovalo úspěšné Most Of Us Are Strangers (2020), do kterého se  promítl návrat do rodného Bridlingtonu a spolupráce s nezávislým labelem. Jejich nejznámější singly Oceans a Atlantis mají na Youtube dohromady okolo 180 milionů zhlédnutí.

PŘEDPRODEJ/ Presale: 490 Kč (plus poplatky sítě)
► GoOut: goout.net/en/tickets/seafret/qwet/
► smsticket.cz: https://www.smsticket.cz/.../37168-seafret-uk-fleda-brno